Творчому учителюСубота, 04.07.2020, 21:58

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог файлів | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Категорії розділу
Flash [1]
Презентації [2]
Відео [23]
Анатомія. Цікавинки [4]
8 клас. Конспект [1]
Дистанційка 8 клас [11]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 199

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Файли » Анатомія » Дистанційка 8 клас

У категорії матеріалів: 11
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам

§ 47. Поняття про вищу нервову діяльність (сторінка 221)

§ 48. Умовні рефлекси

Дистанційка 8 клас | Переглядів: 53 | Завантажень: 15 | Додав: gal | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (0)

Дистанційка 8 клас | Переглядів: 77 | Завантажень: 30 | Додав: gal | Дата: 17.04.2020 | Коментарі (0)

14 квітня

1. Прочитати § 45 (до рухової сенсорної системи, або читаєте весь параграф) та § 46 Сенсорні системи нюху, смаку

2. Переглянути відео

3. Дати відповіді на запитання

Дистанційка 8 клас | Переглядів: 89 | Завантажень: 33 | Додав: gal | Дата: 08.04.2020 | Коментарі (0)

1. Прочитати параграф 45

2. Переглянути відеоурок 

3. Дати відповіді на запитання

Дистанційка 8 клас | Переглядів: 84 | Завантажень: 32 | Додав: gal | Дата: 06.04.2020 | Коментарі (0)

Дистанційка 8 клас | Переглядів: 52 | Завантажень: 10 | Додав: gal | Дата: 04.04.2020 | Коментарі (0)

Перегляньте відео та занотуйте основні поняття та терміни в зошит

 

Дистанційка 8 клас | Переглядів: 71 | Завантажень: 0 | Додав: gal | Дата: 01.04.2020 | Коментарі (0)

Відео | Переглядів: 57 | Завантажень: 0 | Додав: gal | Дата: 27.03.2020 | Коментарі (0)

Презентації | Переглядів: 83 | Завантажень: 30 | Додав: gal | Дата: 27.03.2020 | Коментарі (0)

Презентації | Переглядів: 91 | Завантажень: 34 | Додав: gal | Дата: 27.03.2020 | Коментарі (0)

1-10 11-11
Пошук

Нашому сайту

Інформація

Календар

Архів записів

Друзі сайту

Калькулятор


biovin © 2020